ŠUŠKA SE...

Iz Engleske stigla najava novog Dinamovog senzacionalnog transfera

17.03.2024 u 09:53

Bionic
Reading

Iako je iza Dinama prilično turbulentna sezona, s rezultatima koji ne mogu oduševiti njegove navijače, u svlačionici Modrih i dalje ima izuzetno vrijednih nogometaša, zanimljivih na nogometnom tržištu

Proteklih se dana pisalo o interesu Manchester Uniteda za Brunu Petkovića. Također, navodi se kako je Martin Baturina na izlaznim vratima, ali ovog vikenda odjeknula je vijest pristigla iz Engleske, a plasirao ju je portal vezan uz Tottenham.

Naime, navodno su Spursi odlučili kupiti Luku Stojkovića, 20-godišnjeg Dinamovog igrača, polivalentnog, koji može igrati na krilnim pozicijama, ali i kao povučena 'špica', a Englezi kao opisuju kao 'mješavinu' Danija Olma i Mislava Oršića.

Stojković je u Dinamo stigao prošlog ljeta stigao s Kajzerice, a Modri su ga platili 1,5 milijuna eura.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U Dinamovom dresu nije se naigrao previše, skupio je svega četiri utakmice i postigao je dva gola. Ali razlog malom broju nastupa ozljeda i operacija ligamenata.

Transfermarkt, portal specijaliziran za transfere nogometaša, procjenjuje Stojkovićevu vrijednost na 1,5 milijuna eura. Ali sigurni smo da ovaj mladi nogometaš iz Zagreba ne bi otišao za barem pet, šest puta veći iznos.

Spursi su očito pronašli svoj 'izvor', jer znaju da su u Dinamu stasali i Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka...