PREDSJEDNIK U LOS ANGELESU

Ivo Josipović: Na Poljudu ima jedna mafija

27.09.2010 u 13:03

Bionic
Reading

Predsjednik Ivo Josipović susreo se u Los Angelesu s tamošnjim Hrvatima i s njima popričao o hrvatskom nogometu i reprezentaciji. Na pitanje o domaćinstvu reprezentacije u Splitu ponudio je izrazito zanimljiv odgovor

'Predsjedniče, kad će hrvatska reprezentacija igrati na Poljudu?' upitao je Ivu Josipovića u Los Angelesu Denis Svirčić, novinar Croatian Soccer Reporta, a hrvatski predsjednik odgovorio je da ne zna i da se predsjednik ne bi trebao upuštati u takve stvari te dodao: 'Znate, ima tamo neka vrsta mafije...' ('However, there is some kind of mafia that exists there', prijevod je na engleski koji je objavljen na stranicama CSR-a)

Eplog je to kratkog intervjua hrvatskih novinara i zaljubljenika u nogomet koji žive i rade u SAD-u, a koji su dočekali Ivu Josipovića u LA-u. Josipović je ranije održao predavanje na Sveučilištu Columbia u New Yorku.

Osim spomenutoga, Josipović je kazao i da bi hrvatska reprezentacija trebala igrati svugdje, pa i u SAD-u ako treba. Našalio se sa sugovornicima za koje je znao da su porijeklom iz Dalmacije pitajući ih navijaju li za Dinamo.

Ivo Josipović u LA-u s hrvatskim nogometnim novinarima