POZNAT VAM PROBLEM?

Ivanović okrenuo leđa 'menadžeru' Mihajloviću

18.10.2012 u 15:45

Bionic
Reading

Poraz od Makedonije potpuno je poljuljao srpsku nogometnu reprezentaciju. Atmosfera je narušena do te mjere da je navodno zamalo došlo do fizičkog sukoba između braniča Branislava Ivanovića i izbornika Siniše Mihajlovića

Podsjetimo, Ivanović je dan nakon utakmice kazao da nije izborniku zamjerio što ga je izostavio iz momčadi te kako je sve u redu, no izgleda da je to daleko od istine pa danima nakon utakmice izviru prljavi detalji sukoba.

Na sastanku dan nakon utakmice u Skoplju Mihajlović je prozvao Ivanovića i Aleksandra Kolarova, jedne od najiskusnijih igrača.

'Boli me k… gdje vas dvojica igrate, za mene ste svi isti! Ovdje ja odlučujem tko će gdje igrati. Sram vas bilo, izbacit ću vas obojicu iz tima! Umislili ste da ste napadači. Vi ste bekovi i igrat ćete tamo gdje ja kažem', rekao im je Mihajlović na sastanku.

Dvojac je istrpio uvrede da bi nakon sljedećeg treninga Ivanović prišao Mihajloviću i posvadio se s njim, a zamalo je završilo šakačkim obračunom.

'Kako se ponašaš prema nama? Kako nas možeš vrijeđati pred svima? Jesam li ja došao iz Londona da bih razigravao igrače iz tvoje menadžerske agencije?', prenosi Ivanovićeve riječi srpski Press.