VELIKO PRIZNANJE

Ivan Rakitić bolji od cijele Barce i Modrića!

19.05.2014 u 18:29

Bionic
Reading

U izboru službene stranice španjolskog nogometnog prvenstva u idealnih 11 u ovoj sezoni izabran je i hrvatskih reprezentativac Ivan Rakitić koji je tako dobio još jedno veliko priznanje...

U izboru su sudjelovali urednici stranice Primere, a izborom dominiraju igrači madridskog Atletica. Njih čak sedmorica nalaze se u idealnih 11, a tu su još i dvojica igrača Athletic Bilbaa te po jedan madridskog Reala i Seville.

Jedini Hrvat u najboljih 11 je Ivan Rakitić, 'duša Seville koja je po treći put osvojila trofej pobjednika Europa lige'.

Madridski Atletico u idealnoj 11-orici predstavljaju Thibaut Courtois, Filipe Luis, Diego Godin, Juanfran, Gabi, Koke i Diego Costa dok su iz Athletic Bilbaa u idealnu momčad izabrani Laporte i Iturraspe. Jedini igrač madridskog Reala je, naravno, Cristiano Ronaldo.

U idealnoj postavi nema nijednog igrača drugoplasirane Barcelone, no među one koji su bili u najužem krugu nalaze se Leo Messi i Alexis Sanchez.

Među tim igračima koji su posebno spomenuti unatoč neulasku u idealnu momčad je i Luka Modrić, a društvo mu prave i Pepe, Rafinha i Keylor Navas.

Idealnih 11 Primere: Courtois (Atletico) - Filipe Luis (Atletico), Godin (Atletico), Laporte (Athletic), Juanfran (Atletico) - Iturraspe (Athletic), Gabi (Atletico), Koke (Atletico), Rakitić (Sevilla) - Ronaldo (Real Madrid), Diego Costa (Atletico)