jadranski derbi

Ivan Perišić je samo jednom rečenicom zapalio navijače Hajduka uoči derbija s Rijekom

24.01.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Hajduk u 20. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Rijeku (nedjelja, 28. siječnja, 17.45 sati, MAXSport1, MAXtv), a Poljud je već sad praktički rasprodan. Uoči Jadranskog derbija oglasio se i Ivan Perišić

Euforija trese Split uoči nedjeljnog Jadranskog derbija s Rijekom (28. siječnja, 17.45 sati, MAXSport1, MAXtv).

'Rasprodana je i istočna tribina za utakmicu Hajduk - Rijeka koja se igra u nedjelju na Poljudu. Svoje mjesto u ovom trenutku za nedjeljni ogled zauzelo je preko 30.000 gledatelja', objavio je Hajduk uz napomenu kako su u prodaji preostale ulaznice za zapadnu tribinu poljudskog stadiona:

'Svim pretplatnicima za sezonu 2023./2024. dostupna je opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici. Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na 'SIDI NA MOJE MISTO', poručili su s Poljuda.

Nakon svega je tu objavu na društvenim mrežama komentirao i Ivan Perišić.

'Ostavite koju i za mene', napisao je Ivan Perišić u komentaru uz emoji smijeha te tako dodatno zapalio navijače Hajduka uoči nedjeljnog derbija s Rijekom.

Standings provided by Sofascore