čeka ga duga pauza

Dinamo potvrdio katastrofalne vijesti; ozljeda je teška i odmah mora na operaciju!

24.01.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Desni bek Dinama Sadegh Moharrami (27) u utorak je ozlijeđen na utakmici njegovog Irana i Ujedinjenih Arapskih Emirata na Azijskom kupu. Nesretni je Moharrami na nosilima iznesen s terena, a 'modri' su sada potvrdili koliko je ozljeda teška

Sadegh Moharrami ozlijedio se pred kraj prvog poluvremena, a teren je napustio na nosilima nakon što je u jednom duelu ozlijedio lijevo koljeno.

Na žalost, crne su se prognoze obistinile te je nakon pregleda utvrđeno kako je Moharrami zadobio rupturu prednjeg križnog ligamenta.

>> ozljedu Sadegha Moharramija pogledajte OVDJE.

Katastrofalne vijesti potvrdili su i iz Dinama.

'Na jučerašnjoj utakmici Azijskog kupa naš Sadegh Moharrami zadobio je rupturu prednjeg križnog ligamenta. Igrač će se vratiti u Hrvatsku gdje će odraditi operativni zahvat, a nakon toga i rehabilitaciju. Dragi Moha, želimo ti uspješnu operaciju i što brži povratak na teren!', objavili su iz Dinama.

Iranac je na Maksimir stigao u ljeto 2018. godine iz Persepolisa, do sada je odigrao 134 utakmice za Dinamo, zabio je jedan gol uz još devet asistencija. Za svoj Iran je upisao 32 nastupa i zabio je jedan gol.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore