U serie A

Ivan Jurić nakon remija Torina sve iznenadio iskrenim priznanjem o Hajduku!

04.04.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Nakon što su u 28. kola Talijanske lige Sassuolo i Torino odigrali 1:1, zanimljivo je bilo čuti hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića

Podsjetimo, domaći su poveli golom Pinamontija (36'), a za Torino je izjednačio Sanabria (66').

Nakon ove utakmice Torino, koji vodi nekadašnji igrač Hajduka Ivan Jurić, je na 10. mjestu s 38 bodova.

'Otvorili smo utakmicu dominantno i mogli smo voditi 2:0 ili 3:0 jer Sassuolo je rijetko dolazio na našu polovicu terena. Odlično smo igrali i napravili puno toga, a na kraju postigli samo jedan gol', kazao je nakon utakmice Jurić.

No, kad je stiglo pitanje jednog novinara o osjećaju pripadnosti klubu i koliko daje za njega, Jurić je neke od prisutnih iznenadio odgovorom.

'Ne mogu to baš objasniti. Ja sam nogometni trener, zapažam tu pripadnost i mogu ju osjetiti. Postoji mnogo situacija, od Superge pa nadalje, u kojima možete vidjeti snagu ovog kluba i društva koje se oko njega okuplja. Ili ste rođeni ovdje, ili jednostavno imate taj osjećaj u sebi. Ja se trudim dati sve od sebe za Torino, ali dolazim iz Splita, ja plačem za Hajduk. Zato si ne mogu dozvoliti da se uspoređujem s ljudima iz Torina koji to osjećaju prema svom klubu', iskren je bio Jurić koji je ovim riječima poslao i jasnu poruku svima u Splitu za što živi i što mu je najveća želja.

Naravno da je za njega, nekoga tko živi za Hajduk, vjerojatno san voditi momčad Bilih na punom Poljudu i k tome loviti titulu prvaka.