ISKRENE IZJAVE

Istup kojeg su svi čekali! Šimić se dotakao Bišćanove sudbine, ali i milijunskog posla

20.08.2023 u 12:24

Bionic
Reading

Dario Šimić, član Dinamove Uprave, prokomentirao je ispadanje Dinama iz Lige prvaka od AEK-a, a dotakao se i sudbine trenera Igora Bišćana

Nije lako nikome u Dinamu pa tako ni članovima uprave, prije svega Dariju Šimiću kojeg navijači 'Modrih' također prozivaju. Kako je on proživio utakmicu u Ateni u sklopu trećeg pretkola Lige prvaka?

'Šokantno, kao vjerojatno i većina naših navijača. Bili smo blizu, stvarno možemo reći da smo bili ponosni na naše dečke kako su igrali 92 minute. Nažalost nismo zatvorili utakmicu i ne možemo biti zadovoljni. Treba vidjeti zašto nam se često događa da gubimo utakmice u zadnjim minutama', rekao je Šimić, a prenose Sportske novosti te je dodao:

'Prvo bih htio reći da je ovo bila strašno teška utakmica, nakon onoga što se dogodilo s navijačima.'

I dalje nije poljuljana vjera u Igora Bišćana?

'Vjerujem da je to strašan šok za trenera i njegov stožer. Oni imaju našu maksimalnu podršku i ljudsku i bilo kakvu, kao što su imali i do sada. Stojimo im maksimalno na raspolaganju, a oni moraju analizirati svoj posao i vidjeti kako dignuti momčad te kako biti bolji.'

Inače, Šimić je i potvrdio da je Josip Šutalo jako blizu transfera u Ajax tako da stižu novi milijuni u blagajnu, ali je momčad slabija za jednog kvalitetnog pojedinca.

  • +45
AEK - Dinamo, 3. pretkolo Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport