STRES NA DAN UTAKMICE

Istražitelji razotkrili Karabatića: Ipak se kladio!?

23.01.2013 u 13:10

Bionic
Reading

Na dan kada protiv Hrvatske četvrtfinalnu utakmicu na SP-u igraju aktualni svjetski i olimpijski prvaci Francuzi (21.30) procurile su nove šokantne informacije o Nikoli Karabatiću i 'aferi klađenje'

Uoči ogleda osmine finala Svjetskog prvenstva u rukometu protiv Hrvatske, francusku reprezentaciju je zatresao skandal. Naime, poznata afera oko klađenja u kojoj je jedan od glavnih aktera bio i Nikola Karabatić sada se opet aktualizirala.

PROCURILO IZ SUDA
Sud je otkrio kako je Nikola Karabatić imao na svom mobitelu aplikaciju kladionice u kojoj je njegova djevojka uplaćivala novac.

Kako prenose mediji u Francuskoj, tamošnji sud je pronašao novi detalj glede klađenja igrača Montpelliera, a posebno se to odnosi na obranu najboljeg igrača Nikole Karabatića koji se uvijek branio da se nikada nije kladio. Što se dogodilo? Sud je otkrio kako je Nikola Karabatić imao na svom mobitelu aplikaciju kladionice u kojoj je njegova djevojka uplaćivala novac.

Osim toga, otkriveno je kako je Karabatić skoro dva sata bio spojen internetom na stranicu te kladionice, i to pred ogled te sumnjive utakmice s Cessonom. Iako ništa od navedenog nije protuzakonito, L'Eqipue tvrdi kako bi novi dokazi mogli kompromitirati Nikolu Karabatića koji je uvijek tvrdio da se uopće nije kladio.

Je li Karabatić lagao, utvrdit će sud...