PRETKOLO DOMAĆEG KUPA

Istra 1961. u srijedu dočekuje Mladost iz Ždralova

24.08.2011 u 11:59

Bionic
Reading

Trenutno 11. momčad MAXtv Prve lige u srijedu će u pretkolu Kupa u Puli ugostiti prošlogodišnjeg prvaka Četvrte HNL - sjever, momčad Mladosti iz Ždralova

Nakon osvojenog boda s gostovanja u Varaždinu, pred nogometašima Istre 1961. je susret pretkola Hrvatskog kupa u kojem će u srijedu na stadionu Aldo Drosina ugostiti Mladost iz Ždralova. Riječ je o momčadi koja je u prošloj sezoni osvojila naslov prvaka u Četvrtoj HNL - sjever i zahvaljujući tom uspjehu stekla pravo nastupa u društvu sjevernih trećeligaša.

Trener Puljana Igor Pamić najavio je da će u ovaj susret ući s većinom standardnih igrača, premda će prigodu dobiti i oni koji su do sada manje igrali u prvenstvu. Tu se u prvom redu očekuje nastup Mijaljevića koji nije igrao u Varaždinu i Jerkovića s obzirom da će zbog subotnjeg isključenja susret protiv Mladosti 'preskočiti' Armend Alimi, ali i ozlijeđeni Prahić.

Početak susreta Istre  1961. i Mladosti zakazan je za 18 sati. Susret će voditi Frković iz Gospića, koji je i u subotu dijelio pravdu na utakmici u Varaždinu. Za ovaj susret bit će otvorena zapadna (30 kuna) i sjeverna tribina (20 kuna).