poročni 'kralj zemlje'

Iskreni Rafa Nadal svojim priznanjem zgrozio sportski svijet: Volim zabave, pijem alkohol i obožavam tekilu!

05.12.2020 u 15:39

Bionic
Reading

Rafa Nadal (34) jedan je od najboljih i najuspješnijih tenisača svih vremena. Španjolac je 'kralj zemljanih terena', samo je Roland Garros osvajao čak 13 puta, a ukupno je u karijeri osvojio 20 Grand Slam turnira, ali i 86 ATP turnira. Sada je gostovao na španjolskoj televiziji gdje je otkrio neke do sada nepoznate stvari iz privatnog života

Rafa Nadal je standardni član 'svetog trojstva' svjetskog tenisa kojeg uz njega čine Roger Federer i Novak Đoković. Ovi neuništivi veterani dominiraju svjetskim tenisom posljednjih petnaestak godina, no Federer i Đoković - u odnosu na Nadala - kao da žive neki drugi život. Posvetili su se maksimalno zdravoj prehrani i obiteljskom okruženju. A Nadal?

Svojim je iskrenim priznanjem Rafa zgrozio sportski svijet i svoje navijače. No, ipak je i on samo čovjek...

'Volim zabave! Naravno, pijem i alkohol. Obožavam tekilu', kazao je Nadal u razgovoru za španjolsku televiziju te dodao:

'Ali jako se dobro kontroliram. Pa ja nikad reket na terenu nisam bacio... Umjeren sam u svemu, ali ima nešto... Teško mi je kontrolirati se kada je u pitanju čokolada', otkrio je Rafa.

Ima Španjolac i svoju emotivnu stranu. Pusti suzu kad gleda neke filmove...

'Plakao sam kao beba kada sam gledao 'Titanic'. Dramatičan je i trenutak kada Mufasa gine u 'Kralju lavova'. Da, često plačem kada gledam filmove!', iskreno je priznao Nadal i dodao:

'Volim i dobru glazbu, bio sam na nekoliko koncerata Julia Iglesiasa, ali volim poslušati Shakiru. No, zbog tenisa i čestih putovanja jednostavno nemam dovoljno vremena za odlazak na koncerte', zaključio je Rafa Nadal.