tAKO JE IZGLEDALO

Iskrene izjave Rijekinih igrača neće se svidjeti nikome u Hajduku

18.09.2017 u 09:50

Bionic
Reading

U devetom kolu HT Prve lige Rijeka je na Poljudu očitala novu lekciju Hajduku (2:0), a zanimljivo je bilo čuti razmišljanja igrača pobjedničke momčadi

U Hajdukovom taboru bili su utučeni, poslije izlaska iz svlačionice čestitali su suparniku na zasluženoj pobjedi, priznali da su igrali loše te zaslužili zvižduke, ali da ne namjeravaju spustiti glave, nego nastaviti raditi kako bi se iskupili.

S druge strane, suprotno raspoloženje kod gostiju. Oni su stigli do važna tri boda s kojima su se opet primakli Dinamu na četiri boda zaostatka.

Hajduk - Rijeka 0:2 (9. kolo 2017./18.,17.9.), sažetak Autor: YouTube

Riječani su poslije bili iskreni u svojim izjavama, a one se neće svidjeti nikome u Hajduku.

'Govorili smo u svlačionici da imamo dojam da nikada lakše nismo dobili u Splitu. Kao da igrači Hajduka i, kada su gubili, nisu imali želju pritisnuti nas. Ostvarili smo ono po što smo došli. Puni samopouzdanja idemo odraditi kup', kazao je crnogorski napadač Marko Vešović.

Slično je pred novinarima o anemičnom Hajduku govorio veznjak Rijeke Filip Bradarić.

'Mislili smo se da će Hajduk biti agresivniji, ali smo lagano dobili i kontrolirali utakmicu te dopustili možda samo jednu priliku protivniku. Pokazali smo da momčad ima karakter, poraz od AEK-a nije nas uzdrmao. Ovo nam je dobro došlo zbog samopouzdanja. Nismo mislili da ćemo baš tako dominirati, očekivali smo da će se oni hajdučki postaviti, ali... Čestitka svim igračima.'

  • +5
HT Prva liga, 9. kolo: Hajduk - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL