neće biti trilogije

Ipak ništa od treće borbe sa Stipom Miočićem; Francis Ngannou otkrio kada će se opet boriti i koga bi volio za protivnika u meču za naslov prvaka

05.04.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Francis Ngannou je otkrio s kime bi se volio boriti u idućoj borbi, a to neće biti Stipe Miočić

Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić izgubio je prošlog vikenda borbu za UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji mješovitih borilačkih vještina i tako pojas prvaka predao Francisu Ngannou. Kamerunac je Miočića nokautirao početkom druge runde i tako postao prvak.

Iako je dio fanova nakon 1:1 u borbama priželjkivao i treću borbu između ova dva borca ona, barema kako sada stvari stoje, nije u planu. Ngannou je poručio kako se želi boriti s Jonom Jonesom ili Derrickom Lewisom.

'Jones želi novi izazov, a došao je i do točke u karijeri kada želi zaraditi veliki novac. To ima smisla i to zaslužuje. On je najbolji pound for pound borac jako jako dugo i ne može se zanemariti to što je napravio za ovaj sport', rekao je Ngannou u razgovoru za ESPN.

Ako pak ne dođe do dogovora između Jonesa i UFC-a, Ngannou će naslov bramiti protiv Lewisa s kojim se već jednom borio u srpnju 2018. godine. Bila je to borba koju svi žele zaboraviti koliko je bila loša, a slavio je Lewis jednoglasnom odlukom sudaca.

'Svi bi željeli da se ta borba nije dogodila. Moram fanovima dati što zaslužuju', rekao je Ngannou i dodao kako bi se mogao boriti u kolovozu i prosincu. Ngannou do sada ima 16 pobjeda i tri poraza u UFC-u.