Uzbuđenje i agonija

Euforija s jedne, a tuga i šok s druge strane; emotivni video otkriva kakve su riječi poletjele između Ngannoua i Miočića nakon borbe

03.04.2021 u 14:05

Bionic
Reading

S jedne strane euforija, s druge tuga i nevjerica, tako je izgledao kraj UFC 260 priredbe

'The Thrill and the Agony' uvijek nam daje uvid u onu jednu drugu stranu UFC borbi, s naglaskom na emocije. Kako su većinom one dijametralno suprotne, ovisno na kut kojeg borca gledamo, tako je bilo i na UFC 260 priredbi, u čijoj je glavnoj borbi Francis Ngannou savladao Stipu Miočića i time postao UFC prvak teške kategorije, piše Fight Site.

Nevjerojatna tuga i nevjerica viđeni su u Stipinom kutu, a posebno je teško reagirao boksački trener Alex 'Diddy' Cooper, koji se jednostavno slomio. S druge strane je naravno euforija preuzela cijeli tim novog prvaka, a u prvom planu bio je čovjek koji ga je doveo na tron, trener Eric Nicksick.

Posebno zanimljivo je popratiti i razgovor sudionika u Octagonu, gdje je Francis poručio Stipi kako je izvukao ono najbolje od njega. Bivši prvak je sve stoički podnio, iskreno čestitao, a onda napustio Octagon pokušavajući zadržati ponos na licu.

Što su još uhvatile UFC-ove kamere te kako su izgledale reakcije nakon sunaslovne borbe, pogledajte u videu ispod teksta. Cijela epizoda, u kojoj su uključene i neke druge borbe, dostupna je na UFC Fight Passu, piše Fight Site.