VRLO KORISNA ŠALA

Iniesta otkrio trik kojim je Ronaldinho 'riješio Clasico'

05.09.2016 u 20:04

Bionic
Reading

Genijalni Barcelonin veznjak Andres Iniesta u svojoj je autobiografskoj knjzi otkrio davnu podvalu slavnog Ronaldinha kojom je izvukao najbolje iz svojih suigrača uoči jednog od derbija protiv Reala

Tri noći prije jednog Clasica tada mladi Iniesta je čvrsto spavao, kada je zazvonio telefon. S druge strane dočekao ga je konspirativan glas najveće klupske zvijezde Ronaldinha.

'Oprosti Andres, znam da je tri ujutro ali moram ti nešto reći. Nakon sezone odlazim u Real. Ne bi vjerovao što mi nude, ne mogu to odbiti. Tebi najviše vjerujem, znam da nećeš nikome reći. Nemoj me izdati,' izrecitirao je Ronaldinho šokiranoj budućoj legendi i poklopio slušalicu.

Iniesta je dođao na jutarnji trening i šutio. Dan kasnije opet isto... I onda je došao dan derbija. Ronaldinho je okupio suigrače i rekao.


'Dečki, svaka vam čast! Sve sam vas nazvao onu noć i vidim da baš nitko nije izdao moju tajnu. Znao sam da smo sjajna ekipa, a sada vidim i da smo kao obitelj. Kakav Real, ne idem nikud još godinama. Ajmo na teren, bolji smo i sad ćemo im to pokazati,' zaurlao je za kraj legendarni Brazilac i s dva gola poveo Barcu u pobjedu protiv velikog rivala.

Dio posla Dinho je obavio prije utakmice, ali najbolje je po običaju ostavio za teren