ZAJEDNO PO TROFEJE

Iniesta o novom suborcu: Rakitić je kompletan jer...

11.08.2014 u 20:52

Bionic
Reading

Andres Inietsa i van Rakitić još uvijek čekaju prvi zajednički nastup u službenoj utakmici, a legenda Barcelone tu je suradnju opisao kao vrlo uzbudljivu

Andres Iniesta je u novoj sezoni jedan od posljednjih 'preživjelih' starosjedioca na Camp Nou, a jedna od brojnih novih figura s kojima će krenuti u bitku za nove trofeje je i hrvatski veznjak Ivan Rakitić:

'Znali smo od ranije koliko je Ivan dobar igrač, a od negovog dolaska stalno govori o osvajanju trofeja što mi se posebno sviđa. On je spektakularno kvalitetan veznjak. Snažan je, izvrsno kontrolira situaciju a na lopti je izvrstan s obje noge. Vrlo je kompletan veznjak i Barcelona je, uvjeren sam, napravila odličan posao njegovim potpisom,' kaže za službenu klupsku stranicu Iniesta.

Iniesta je od službenog debija 2002. godine za Barcelonu upisao 507 nastupa sa 50 golova, te osvojio 21 veliki trofej. Sa Španjolskom je po dva puta bio omladinski i seniorski prvak Europe, a 2010. zabio je u finalu za osvajanje mundijala. Ima 30 godina i stigne napraviti još puno velikih stvari.

Barca zna zašto je dovela Raketu i kako ga može sjajno upotrijebiti