IZ BARCE U MONACO

Ima li Subašić šanse protiv Victora Valdesa?

17.05.2013 u 12:21

Bionic
Reading

Već su dulje vremena govori da 31-godišnji Victor Valdes od iduće sezone više neće braniti za Barcelonu, jer dotični uporno odbija produljenje s katalonskim nogometnim klubom

Prije nekoliko dana je tako Radio Barcelona izvještavala kako je Valdes razgovarao sa čelnicima kluba i rekao im da želi biti prodan na ljeto, te da ne želi više biti igrač kluba nakon 30. lipnja. Inače, aktualni ga ugovor za Barcelonu veže do ljeta 2014. godine.

Mnogo se klubova navodno raspitivalo za ovog dugogodišnjeg vratara španjolskog prvaka, a po posljednjim informacijama iz tamošnjeg tiska, izgleda kako je u ovom trenutku njemu najbliže Monaco. Navodno su čelnici dva kluba već razgovarali uz dodatak da je, među njima, 'cijena usklađena'.

Bogati francuski klub je ove sezone osigurao penjenje iz druge lige u Le Championnat, a ruski milijarder Dimitrij Ribolovljev, vlasnik kluba, će očigledno biti glavni junak ljetnog prijelaznog roka, jer je već dosad najavio desetak senzacionalnih transfera.

Ispuni li se uistinu posao s Valdesom to bi značilo kako će vjerojatno 'jedinicu' Monaca izgubiti Danijel Subašić, hrvatski 28-godišnji vratar, koji je ove sezone propustio tek dvije Monacove prvenstvene uakmice, te je bio zapažen u svojim nastupima.