čeka se odluka

Igor Tudor krenuo je u lov na Realovu legendu, ali to će biti težak zadatak jer mu je najveći konkurent 'originalni' Ronaldo

14.07.2022 u 07:52

Bionic
Reading

Najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida, Brazilac Marcelo (34) još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, a na njegovu adresu stiglo je pet izdašnih ponuda iz četiri različite lige...

Marcelu (34) je ovoga ljeta istekao ugovor s 'kraljevskim klubom' u čijim redovima je proveo punih 15 godina osvojivši rekordnih 25 trofeja.

Marcelo je trenutno slobodan igrač, a veliki interes za njegove usluge pokazali su Milan, Marseille kojeg vodi Igor Tudor, Fenerbahče, Trabzonspor, te Real Valladolid, koji je u vlasništvu sunarodnjaka Ronalda.

Jedan od najboljih lijevih bekova svih vremena, rođen je u Rio de Janeiru, a karijeru je započeo u Fluminense prije nego što je otišao u Madrid za 6.5 milijuna eura.

Za Realu je odigrao 546 utakmica u svim natjecnjima, zabio je 38 golova i upisao još 103 asistencije. Za brazilsku reprezentaciju je nastupio 58 puta i zabio šest golova.