BECKHAM GLAVNA VEZA

Ibrahimović već donio odluku u koji klub seli iz PSG-a

28.10.2015 u 13:52

Bionic
Reading

Posljednjih dana sve se češće piše kako Zlatan Ibrahimović, sjajni švedski napadač bosansko-hercegovačkog podrijetla, polako odbrojava do odlaska iz Paris Saint-Germaina

Kako stvari stoje PSG i Zlatan Ibrahimović vjerojatno će se razići nakon četiri godine suradnje, a na pitanje gdje ide njegov agent poručio je znakovito: Može otići bilo gdje!

Sudeći prema napisima u francuskim medijima Ibrahimović je vrlo blisku odlaska u SAD. U sunčanom Miamiju, gradu u američkoj saveznoj državi Florida, uskoro će niknuti nova franšiza u sklopu profesionalne lige MLS koja se natjecanjem treba početi početkom 2017. Godine.

Treba reći kako iza cijelog projekta nogometne franšize u Miamiju stoji David Beckham s kojim je Ibra kratko igrao u PSG-u.

Dobro obaviješteni francuski novinari tiražnom L'Equipea tako su na naslovnu stranicu postavili Ibrahimovića s američkom zastavom uz naslov: 'Veliki prasak u Miamiju' (Big bang), a podatak kako je 34-godišnji Ibrahimović zatražio američku radnu vizu sugerira kako je već donio odluku.

Nema sumnje kako će popularni Ibra, nakon što su u MLS već ranije stigli igrači kao što su Kaka, Pirlo, Lampard, Villa, Drogba i drugi, dodatno podići zanimanje za nogomet.

Led su od europskih zvijezda probili spomenuti David Beckham i francuski napadač Thierry Henry.