NESRETNI RYAN

'Ibrahimović mi je u deset minuta uništio karijeru!'

24.03.2016 u 09:43

Bionic
Reading

Ryan Shawcross priznaje da ga njegova obitelj ismijava, jer je tijekom jedinog nastupa za englesku reprezentaciju Zlatan Ibrahimović kraj njega u kratko vrijeme zabio tri gola i više nikad nije pozvan...

Engleski 28-godišnji branič neko je vrijeme bio iznimno cijenjen i vjerovalo se da bi mogao postati stup obrane reprezentacije i preći u redove nekog od velikih klubova, no danas je još uvijek u Stoke Cityju, a u izabranu vrstu više ga ne zovu.

Shawcross je u svojoj karijeri odigrao samo 16 minuta za englesku reprezentaciju, na prijateljskoj utakmici protiv Švedske 2012. godine, a ta se utakmica u Solni za njega pretvorila u blamažu.

Naime, Zlatan Ibrahimović pokraj njega je u završnici utakmice zabio tri pogotka, posljednji od njih škaricama iz velike daljine. Ukupno je švedski napadač zabio četiri gola u pobjedi 4:2, a prije ulaska Shawcrossa na teren Englezi su bili ti koji su vodili.

'Često sam žrtva šala moje obitelji jer mi je u deset minuta reprezentativnu karijeru uništio jedan čovjek. Stalno mi govore da bi je Zlatan zaključio karijeru,' kaže Shawcross koji će Europsko nogometno prvenstvo pratiti putem televizora...