pa ti mijenjaj kopačke

I bivši španjolski golman ostao u čudu nakon Rebićevog poteza, pa ne čudi ni da su Modrić i Dalić burno reagirali; a tek kada vidite što navijači misle...

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 29.06.2021 12:59
  • Objavljeno 29.06.2021 u 07:03
Bionic
Reading

Hrvatska je zapela u osmini finala Eura, jer Španjolska je bila bolja, opasnija, konkretnija. I nije si dopuštala pogreške kao Dalićeva momčad. Pa makar je do 85. minute vodila 3:1, a onda u šokatnoj završnici primila dva gola te morala ići u produžetke

Skromna Hrvatska većim dijelom utakmice, ali s nevjerojatnom završnicom, gdje je na mišiće i improvizaciju, ali i uz rastrčane Oršića, Budimira i Pašalića uspjela stići do 3:3, u produžetku ipak nije više mogla 'do daha'. Doduše, ono što je Kramarić promašio, u dresu Hoffenheima bi pogodio zatvorenih očiju.

No, vratimo se još na prvo poluvrijeme, jer Hrvatska je povela komičnim autogolom španjolskog vratara Unaija Simona, a pred kraj prvog dijela Španjolci su se vratili preko Pabla Sarabije.

Španjolska je izjednačila dok je Hrvatska imala igrača manje jer je Ante Rebić usred opasnog napada Španjolaca izašao s terena kako bi zamijenio kopačke.

Španjolski mediji pišu da su kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić i hrvatski izbornik Zlatko Dalić poludjeli na Rebića nakon gola. Nevjerojatnom situacijom ostao je iznenađen i bivši španjolski vratar Santiago Canizares.

'Tvoji suigrači se brane, pate u obrani, a ti izađeš kako bi promijenio kopačke?! Neshvatljivo je da u trenutku kada je lopta u igri, kada je još ostalo sedam minuta do kraja poluvremena, Rebić ide po nove kopačke. Sarabia je iskoristio njegovu neopreznost', rekao je Canizares.

Na istu temu nešto kasnije govorio je i izbornik Dalić. S time da je on komentirao i Gvardiolov kiks kod drugog gola, a kasnio je jer je pio vodu.

'To su te dvije situcije u kojima nas je protivnik kaznio. Očito moramo još odrasti i te stvari napraviti drugačije, kvalitetnije i bolje. Ovo nije bila utakmica protiv Škotske ili Češke već protiv jako dobre momčadi koja kažnjava svaku nepažnju i kiks',

A što o svemu misle hrvatski navijači? Evo njihove reakcije.

  • +78
Hrvatska - Španjolska, osmina finala Eura, 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal