branio ali i zabijao

Hrvatski junak Marin Šego otkrio svoju veliku želju, a mi bismo htjeli da se ona i ostvari

14.01.2019 u 21:25

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši lakše od očekivanog pobijedili su reprezentaciju Makedonije sa 31:22 (16:11) u utakmici 3. kola skupine B Svjetskog prvenstva, odigranoj u ponedjeljak u Olimpijskoj dvorani u Münchenu, izborili su drugi krug natjecanja u koji će ući s najmanje dva boda.

'U dobroj sam formi i nadam se da će me i dalje ići ovako dobro', kazao je nakon pobjede nad Makedonijom hrvatski vratar Marin Šego.

>> Marin Šego izluđivao je Makedonce obranama, a onda im je napravio još i ovo!

Šego je nastavio sa sjajnim obranama u prve tri utakmice prvenstva i već je skupio 34 obrane.

'Natrčao sam se kao nikad u karijeri. Od prve do zadnje minute bili smo koncentrirani, iako nije bilo lako protiv Makedonije, koja igra jako brzo i atraktivno. Zaslužili smo pobjedu', kazao je Šego, koji je bio na zavidnih 13 obrana.

  • +6
Hrvatska - Makedonija Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

'Hvala Bogu da me ide, da ostane ovako ne bih se ljutio. Ma da imam i osam obrana, samo da pobjeđujemo', kazao je prvi vratar Hrvatske. 

David Mandić je odigrao skoro cijelu utakmicu i postigao četiri gola.  

'Iskoristio sam dobro minutažu, čuvao sam nekad najboljega igrača svijeta Kirila Lazarova i naravno da su bile i pogreške. Momci su odigrali jednu od boljih utakmica, bili smo borbeni i zasluženo pobijedili. Šteta što je Cindrić malo ozlijedio zadnju ložu, ali išlo je i bez njega', kazao je krilo PPD Zagreba.