ACINE SLATKE BRIGE

Hrvatska bi na Igrama u Riju s njima mogla biti još i jača!

10.07.2016 u 14:25

Bionic
Reading

Hrvatska košarkaška reprezentacija pokazala je moć i snagu na turniru u Torinu na kojem je izborila plasman na Olimpijske igre, a tu su još Dragan Bender i Ivica Zubac koji na ljetnoj NBA ligi pokazuju da imaju mjesta među Acinim izabranicima u budućnosti....

Hrvatska je izborila plasman u Rio, a izbornik Aco Petrović priznaje da nema još konačni popis igrača koji će nastupiti na najvećem sportskom događaju godine.

Iako vjeruje u 12 igrača koje je poveo u Torino i s njim ostvario veliki uspjeh, Aco je svjestan da Hrvatska ima još talenata koji bi dobro došli na jakom turniru koji ih čeka. Jedan od njih svakako je Dragan Bender koji je u subotu debitirao za Phoenix Sunse s 12 postignutih koševa u dvoboju protiv Portlanda.

S obzirom koliko je bio cijenjen na draftu, Benderova kvaliteta je neupitna u svijetu košarke pa će i Petrović morati razmisliti treba li njegovim ratnicima iz Torina takvo mlado pojačanje.

Ne smijemo zaboraviti niti Ivicu Zupca, snažnog 19-godišnjeg centra koji je već odigrao dvije ljetne utakmice za Lakerse u kojima je bio solidan, uz doduše neugodno iskustvo pri zakucavanju Granta.

Sve u svemu, Hrvatska u ovom trenutku vrijedi mnogo, a ima talenata koji bi ju još mogli pojačati uoči Rija...