bilo bi to sjajno

Hrvatska bi na Francuze mogla ići znatno jača? Ovome se ni izbornik Hrvoje Horvat nije nadao

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 13.01.2022 15:14
  • Objavljeno 13.01.2022 u 09:11
Bionic
Reading

Iako su se hrvatski rukometaši, baš kao i svi ostali, morali priviknuti na novi režim testiranja na koronavirus, ali i neizvjesnost čekanja rezultata, ovog puta mogla bi im se osmjehnuti sreća

Tijekom priprema izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat ostao je bez dvojice važnih, možemo reći i ključnih igrača, Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića, jer nalazi s testiranja na koronavirus bili su im pozitivni.

Ipak, pred put u Mađarsku, novi rezultati donijeli su pomak, jer Duvnjak je postao negativan, ali je Cindrić ostao pozitivan. No, umjesto Duvnjaka, s pozitivnim se nalazom morao suočiti Marino Marić.

Duvnjaka su pak 'uštekala' i leđa, pa je on sigurno za današnju utakmicu (20.30 sati) protiv Francuza neupotrebljiv. Ali s Cindrićem i Marićem moglo bi biti obrnuto.

Naime, njih su dvojica na posljednjem testiranju bili negativni, te su se već u srijedu kasno navečer pojavili u Mađarskoj, gdje moraju obaviti još jedan test.

Hoće li biti u Horvatovom kadru za dvoboj prvog kola, onaj protiv Francuske, ovisi hoće li biti isti rezultat njihovog testiranja na licu mjestu, u Szegedu.

Dakle, Horvat bi za večerašnju utakmicu mogao dobiti dva itekako važna igrača, a dobro je i to što je Cindrić cijelo vrijeme (samo)izolacije bio u trenažnom procesu.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal