NIJE NORMALNO

Očajni izbornik srpskih rukometaša svašta je rekao uoči dvoboja s Francuzima i Hrvatima; ovo su zaista ozbiljne optužbe

Bionic
Reading

Ne prestaje niz pozitivnih slučajeva na COVID-19 u srpskoj rukometnoj reprezentaciji uoči početka Europskog prvenstva. Novi pozitivan igrač je Đorđe Đekić

Iz tamošnjeg saveza su obznanili kako se Đekić osjeća dobro, ali mu slijedi odlazak u izolaciju. Podsjetimo kako je srpska rukometna reprezentacija imala brojne pozitivne slučajeve na koronavirus u posljednjih desetak dana, a u prvoj fazi prvenstva ta će reprezentacija biti oslabljena i za neigranje kapetana Nemanje Ilića te Nemanje Zelenovića, Ilije Abutovića i vratara Dejana Milosavljevića.

Istovremeno, srpski izbornik Toni Gerona ljut je na organizaciju Europskog prvenstva kojim povodom je rekao.

'Organizacija prvenstva je kaotična. Nema dovoljno PCR testova za sve momčadi. Kasni se s rezultatima. Turisti ne nose maske i čekaju u redu na testiranje zajedno s reprezentativcima. Rezultat svega su pozitivni testovi kod igrača', iznio je ozbiljne optužbe na račun organizatora srpski izbornik te se s pravom pitao:

'Kako nakon svega uopće normalno možemo igrati.'

Inače, podsjetimo da je Srbija jedan od tri suparnika Hrvatske u skupini na prvenstvu. Hrvatska će startati utakmicom protiv Francuske 13. siječnja. Dva dana kasnije slijedi ogled protiv Srbije te 17. siječnja protiv Ukrajine. Hrvatska reprezentacija sve će utakmice odigrati u mađarskom Szegedu.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal