pobjeda je tu, ali...

Horvat zabrinut zbog 'crne rupe': To nam se ne smije događati

11.01.2019 u 20:28

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši svjesni su da je bilo ključno prvenstvo otvoriti pobjedom, no Zlatko Horvat naglašava da se oscilacije u igri u nastavku SP-a ne bi smjele događati...

Iza Hrvatske je dramatična pobjeda 31:27 u napetoj završnici protiv Islanda i prvi osvojeni bodovi u Münchenu ovog petka. Momčad je u ključnim trenucima igrala dobro, no svi igrači naglašavaju kako igra mora biti još bolja.

'Malo nervozna utakmica s naše strane. Nismo dobro ušli u utakmicu, ali smo kasnije napravili seriju 5:0. U drugo poluvrijeme smo također ušli dobro i činilo se da ćemo ih slomiti, ali na kraju smo opet imali neku crnu rupu, što se nama ne smije događati. Bolje da se sada to dogodilo i moramo biti na to spremni u sljedećim utakmicama,' izjavio je za RTL Zlatko Horvat pa dodao:

'Island je dobro organizirana momčad. Cijelu utakmicu ponavljaju iste stvari, mi to znamo, ali ih je teško braniti. Palmarsson je za njih igrač utakmice, ali jednostavno nije mogao sam.'

'Znali smo da će biti teška utakmica i da će oni pokušati brzim ritmom visokim tempom dobiti utakmicu. Odigrali smo dobro i bila je atraktivna utakmica. Ova dva boda su važna jer smo ušli s pobjedom u prvenstvo. Čestitam svim dečkima i navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže,' riječi su pak Manuela Štrleka.

U nedjelju protiv Japana, a posebno dan kasnije protiv Makedonije sve se stigne popraviti...