PUNA BOLNICA

Horor se nastavlja: I Olić se ozlijedio

09.10.2009 u 13:01

Bionic
Reading

Upravo je nevjerojatno kolika količina pehova prati hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Nakon serije ozljeda koje su manevarski prostor izbornika Bilića svele na minimum, ozlijedio se i Bayernov napadač Ivica Olić

Hrvatska u Kazahstanu jednostavno mora uzeti tri boda želi li zadržati izglede za plasman na SP, a situacija u reprezentativnom kampu takva je da je Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević sve bliži udarnoj postavi. Metaforički naravno, ali pitanje je hoće li Bilić imati ijednu ofenzivnu alternativu na klupi.

Nakon serije ozljeda prije dvoboja s Katarom na Kantridi, na samoj utakmici su se ozlijedili Kranjčar, Mandžukić i Pranjić, a prije nego što je sasvim definiran status za gostovanje u Astani, došao je novi šok.

Tijekom treninga u Rovinju za velevažnu akciju otpao je i hitri Ivica Olić.

'Prilikom udarca sam osjetio da je list puknuo. Kao da me netko praćkom pogodio', rekao je za Sportske novosti Ivica Olić.

Ako je zaista puknuo, u Astanu neće ni putovati. Što je najtragičnije, u toj fazi treninga svi koji su odigrali barem 45 minuta na Kantridi imali su slobodno, no vrijedni Olić ostao je još malo pucati na gol. Očito sreća ne prati uvijek hrabre.

Sve su manji izgledi za to da će istrčati Niko Kranjčar, a dobra vijest za izbornika je ta da je rendgenska snimka Mandžukićeve noge otkrila da bi Dinamov napadač trebao biti spreman za srijedu.