povuci-potegni...

Hoffenheimov napadač vrištao je dok su mu namještali prst

01.04.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Sandro Wagner ove je sezone u našeg Andreja Kramarića najbolji igrač Hoffenheima, zajedno su zabili 21 gol (Wagner 11, Kramarić 10)... U gostujućoj pobjedi kod Herthe 3:1 Wagner je doživio tešku ozljedu, no i takav 'ranjen' uspio je asistirati hrvatskom reprezentativcu za treći gol...

Njemački je napadač iščašio kažiprst lijeve ruke u jednom bezazlenom sudaru s Herthinim Vedadom Ibiševićem već u 14. minuti utakmice. Isprva je izgledalo kako Sandro Wagner neće moći nastaviti utakmicu, no liječnička ekipa Hoffenheima bila je brza i učinkovita.

Wagner je nakon sudara nezgodno pao i kažiprst se jednostavno - okrenuo. Izraz na njegovu licu najbolje govori koliko je to bilo bolno, a još je bolnije bilo vraćanje iščašenog prsta u 'normalu'. Hoffenheimov je klupski liječnik odradio 'povuci-potegni', Wagner je vrisnuo i sve je bilo gotovo u djeliću sekunde.

Autor: Youtube

Vratio se u igru, do kraja utakmice je stigao i asistirati Kramariću za treći gol Hoffenheima i veliku gostujuću pobjedu.

'Prst? Bio mi je malo iskrivljen, a sada je opet ravan, na sreću. Nije me boljelo za vrijeme utakmice, bio sam pun adrenalina. Doktor je to dobro napravio', rekao je Wagner nakon utakmice i uz osmijeh zaključio:

'Dosad sam to viđao samo u akcijskim filmovima!'

>> Kramarić heroj Bundeslige: Golovi vrijedni najvećeg uspjeha u povijesti kluba!

Čini se kako je sve lakše kad pobijediš, a spomenimo i to da je Andrej Kramarić zabio dva gola.