ODLUKA KLUBA

Hoffenheim definitivno odustao od Lakića

30.01.2012 u 08:17

Bionic
Reading

Iako se dosta nagađalo kako bi hrvatski nogometni internacionalac Srđan Lakić mogao već ove zime preseliti iz Wolfsburga u Hoffenheim to se ipak neće dogoditi

Na sastanku koji su u nedjelju održali trener Hoffenheima Holger Stanislawski i generalni menadžer momčadi Ernst Tanner odlučeno je da odustaju od dovođenje Srđana Lakića.

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Srđan Lakić na kojeg u nastavku sezone više ne računaju u Wolfsburgu ipak neće zamijeniti bosansko-hercegovačkog reprezentativca Vedada Ibiševića koji je dres Hoffenheima zamijenio onim Stuttgarta.

Nakon dugotrajnog razmatranja takvu su odluku donijeli najodgovorniji ljudi u Hoffenheimu zaduženi za kadrovsku politiku prve momčadi, trener i generalni menadžer.

U kratkom obrazloženju odluke stoji da su ekonomski razlozi presudili u odluci o odustanku od angažmana hrvatskog napadača, a ne precizira se je li problem odšteta ili visoka igračeva primanja kojih se on ne želi odreći.

Njemački mediji procjenjuju da je Hoffenheim za Ibiševića od Stuttgarta na ime odštete dobio oko 5 milijuna eura, a čini se da bi posao s Lakićem bio financijski približan tome iznosu, pa su u Hoffenheimu odustali od transfera.