HUMANA GESTA

HNK Rijeka razveselila bolesnu djecu

23.04.2009 u 13:55

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak su posjetili 13-godišnjeg Marija Ćurića koji je obolio od leukemije te leži na odjelu onkologije Dječje bolnice Kantrida

Nakon pobjede na Šubićevcu igrači Rijeke slobodan dan su iskoristili kako bi razveselili dječja srca.

Na odjelu onkologije Dječje bolnice Kantrida nalazi se Mario Ćurić, igrač mlađih kategorija NK Kraljevice. Njegovi vršnjaci bili su gosti u posljednjem kolu na Kantridi sa Zagrebom, a zbog bolesti Mario nije bio u mogućnosti prisustvovati druženju. Sada su igrači Rijeke odlučili posjetiti njega.

Trener Robert Rubčić i kapetan Ahmad Sharbini uručili su mu dres na koji su se potpisali svi igrači, uz veliku želju za brzim i uspješnim oporavkom, a Mario će biti i poseban gost na Kantridi prvom prilikom kad mu zdravstveno stanje bude dopuštalo. Njegova želja je da to bude utakmica s Hajdukom koja se igra 10. svibnja.

Uz trenere Rubčića, Žganjera i Tota, klupskog liječnika dr. Balića, u posjetu su bili igrači Velimir Radman, Ahmad i Anas Sharbini, Davor Landeka, Ramon Fernandez, Damir Kreilach i Ivan Mance. Oni su posjetili i ostalu djecu koja leže na odjelu te im uručili prigodne poklone i rekvizite kluba.