'modri' ili 'bili'

Hit napadač HT Prve lige legendarnom Ćiri Blaževiću odgovorio na pitanje nastavlja li karijeru u Dinamu ili Hajduku i oduševio fanove

26.12.2019 u 17:15

Bionic
Reading

Kristijan Lovrić sreo je Ćiru Blaževića kojeg je zanimalo gdje napadač planira nastaviti karijeru i kakvi su mu planovi sada, a kada je čuo odgovor je prasnuo u smijeh

Kristijan Lovrić oduševio je ove sezone u dresu Gorice. U 19 utakmica zabio je 10 golova i upisao sedam asistencija i tako pomogao Gorici da polusezonu završi na petom mjestu Hrvatski Telekom Prve lige s 29 osvojenih bodova.

Posebno je oduševio u utakmicama protiv Hajduka kojeg je u dva navrata gotovo sam pobijedio pa ni ne čudi što ga 'bijeli' žele ove zime dovesti u svoje redove. Za njegovo dovođenje je i Torcida koja mu je skandirala da dođe u Hajduk.

'Lijepo je to kada su ljudi iz drugog kluba zainteresirani za tebe i kad te navijači žele. To znači da radiš i treniraš dobro. Hvala im na tome, ali moj klub je Gorica. Navijači Hajduka su jedni od najboljih u Hrvatskoj, svaka im čast', komentirao je nakon jedne od utakmica s 'bijelima' Lovrić.

Osim Hajduka, Lovrić se spominje i kao potencijalno pojačanje Dinama, ali i nekih turskih klubova. Cijena mu je oko dva milijuna eura i to najviše koči Hajduk. Pitanje je i gdje bi Kristijan radije nastavio karijeru, u Dinamu ili Hajduku. Na to pitanje odgovor je probao dobiti i legendarni Ćiro Blažević.

'Trener svih trenera' sreo je Lovrića koji se sa svojom zaručnicom Monikom Conjar šetao Zagrebom na adventu.

'Lovriću, moram ti reći, dobra polusezona. Kaj buš sad, u Hajduk ili Dinamo?', ispalio je Ćiro u nadi da će ga na prepad natjerati da mu otkrije gdje nastavlja karijeru, ali Lovrić se nije dao smesti:

'Ja bum Vam sad na jednu kobasicu', rekao je Lovrić i nasmijao legendarnog hrvatskog izbornika.

Njihov susret je na Instagramu podijelila Monika Conjar i tako dobro nasmijala brojne pratitelje.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…