ne zabija često, ali...

Heroj Hrvatske opako se našalio na račun svojih golova i iskreno rekao što zaista misli o Englezima

15.11.2018 u 23:55

Bionic
Reading

Tin Jedvaj u infarktnoj je utakmici Španjolcima zabio dva gola, uključujući pobjednički za 3:2!

'Bila je ovo teška utakmica i znali smo da moramo ići na pobjedu. Pred kraj utakmice, kada smo krenuli po pobjedu, znali smo da je opasno baciti sve karte u napad. Moram reći kako nam Španjolska nije stvorila puno šansi, nisu bili ni blizu našoj prvoj utakmici, iskoristili smo svoje šanse i uzeli smo tri boda', kazao je Tin Jedvaj nakon utakmice za NovaTV.

Sjećate li se kada ste posljednji puta postigli dva gola na jednoj utakmici?

'Jednom sam zabio autogol i gol u Njemačkoj, ha, ha. Ovi golovi mi puno znače, eto nama je igrala samo pobjeda i ponosan sam na ekipu', dodao je Jedvaj.

Kako vam je bilo igrati na lijevom boku što nije vaša pozicija?

  • +37
Hrvatska - Španjolska, Liga nacija, nogomet, 15.11.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Ma mi smo se u svlačionici baš smijali, šalili smo se da se lijevi bek u Hrvatskoj smatra najvećim problemom, bolje je biti političar nego lijevi bek, haha... Dao sam sve što sam mogao na toj poziciji, nisam to često igrao, ali mislim da smo svi odigrali dobro i zaslužili smo pobjedu. Kad mi je izbornik rekao gdje me želi to sam prihvatio. I uoči Engleske sam govorio kako ću dati sve od sebe bez obzira na kojoj poziciji igrao. Istina, nisam igrao često tu poz, ali ipak je naša pobjeda najvažnija', iskren je Jedvaj koji se nakon svega osvrnuo i na sljedeću utakmicu.U nedjelju Hrvatsku čeka okršaj protiv Engleske na Wembleyu...

'Zadržali smo pobjedom priliku da prođemo skupinu kao pobjednici. Znamo da možemo igrati, znamo da smo bolja ekipa od Engleske i znamo da će biti teško. Igramo na njihovom terenu, na Wembleyu pred njihovom publikom. Sada se moramo jako dobro odmoriti', zaključio je Tin Jedvaj, strijelac dva gola i junak velike 3:2 pobjede protiv Španjolca.

UEFA Liga nacija A

Skupina B

Belgija-Island2:0
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Belgija33009
2.Švicarska32016
3.Island40040

Sljedeće utakmice

18.11.Švicarska-Belgija

Skupina D

Hrvatska-Španjolska3:2
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Španjolska42026
2.Engleska31114
3.Hrvatska31114

Sljedeće utakmice

18.11.Engleska-Hrvatska