'POKLON' OD 85.000 EURA

Harry Kane 'zaobišao' Bayernovu tradiciju, ali po sponzorski automobil je stigao?!

23.08.2023 u 22:04

Bionic
Reading

Ovog je ljeta preselio iz Tottenhama u minhenski Bayern, a 100 milijuna eura rekordan je iznos kojeg je neki njemački klub platio za transfer. Dakle, posve je jasno da je Harry Kane najveća zvijezda bavarskog velikana. I baš zato, jedan od sponzora bit će tužan jer Kanea nije bilo na zajedničkom fotografiranju

Harry Kane dobio je četvrto dijete, drugog sina, Henryja Edwarda.

Dječak je rođen u nedjelju, a najbolji strijelac u povijesti Engleske i Tottenhama odmah je odletio u domovinu kako bi bio uz suprugu Kate i svog novorođenog nasljednika. Zbog toga, propustio je nekoliko treninga s ekipom Bayerna, ali i tradicionalno fotografiranje svih igrača bavarskog kluba s pivom u ruci.

To je dugogodišnja tradicija, koju poštuju apsolutno svi u klubu. Igrači se tada oblače u tradicionalne kožne hlače, a poziraju s pivom klupskog sponzora. Ipak, ovog puta na tim fotografijama nema najveće klupske zvijezde.

Sve u svrhu promocije skorog Oktoberfesta u Münchenu.

No, ono što je zanimljivo, Kane se u popodnevnim satima pojavio u Ingolstadtu, odnosno u dvorištu drugog sponzora, te je preuzeo automobil, kojeg dobivaju svi igrači Bayerna.

Kane je izabrao model Audi Q8 e-tron, luksuzno vozilo koje u Njemačkoj košta 85.300 eura. Igrači su mogli birati koje će vozilo dobiti na poklon od sponzora, a na Twitteru je objavljena fotografija onog kojeg je izabrao Kane, a što je vrlo jasno prikazano ispisanim njegovim imenom na mjestu gdje će biti tablice.