ZADOVOLJSTVO NA POLJUDU

Europski velikani u borbi za Luku Vuškovića, a Hajduku se smiješi najveći transfer u povijesti kluba

05.03.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Prošlog je vikenda zaigravši u derbiju protiv Dinama postao najmlađi debitant u Hajdukovoj povijesti, a potom i golom protiv Osijeka - najmlađi strijelac splitskog kluba. Naravno, u službenim, seniorskim utakmicama. I nakon toga, 16-godišnji Luka Vušković postao je vrlo tražena 'roba'

Govorio je Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić kako je već morao odbiti ponude talijanskih klubova za Luku Vuškovića. Dakle, interes već postoji, a nakon što se mladi Hajdukov igrač predstavio u najboljem svijetlu i među 'velikim dečkima', javili su se i najveći svjetski klubovi.

Doduše, nije ništa službeno, ali tako se to radi kada su u pitanju velikani. Očito su dobili informaciju da na Poljudu stasa jedan odličan nogometaš, te su pušteni 'pipci' da se o njemu dozna sve.

I tako je informacija stigla do njemačkog novinara Christiana Falka, koji je napisao kako su - Real i Manchester City - upisali Vuškovićevo ime na popis potencijalnih dolazaka.

Falk piše kako je Luka Vušković 'velika perspektiva koja se pojavila u dok hrvatski navijači traže sljedeću generaciju svjetskih pobjednika'.

Isti autor navodi da su za Vuškovića zainteresirani i - Atletico Madrid, Paris Saint-Germain i AC Milan.

Prema tome, jasno je da će čelnici Hajduka vrlo lako moći do rekordnog transfera, odnosno da bi Luka Vušković vrlo lako mogao s vrha skinuti Nikolu Vlašića, kojeg je splitski klub prodao Evertonu za 10,8 milijuna eura.

Izvor: tportal.hr

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>