pao je dogovor

Hajduk više nije mogao skrivati informaciju koju su s nestrpljenjem čekali svi njegovi navijači: Marko Livaja ostaje!

09.06.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Najbolji Hajdukov igrač polusezone, 27-godišnji ofenzivac Marko Livaja, i u sljedećoj sezoni nosit će dres Bilih

Sredinom veljače Marko Livaja vratio se u Hajduk, i u samo 15 utakmica zabio je šest golova te imao sedam asistencija, odnosno pokazao je koliko zna i može.

Toliko da su svi navijači Bilih posljednjih dana svijećom hodali oko Poljuda kako bi nagovorili Livaju na ostanak na Poljudu.

Jer s puno izdašnijim ponudama javljali su se turski klubovi, od Bešiktaša do Rizespora, no Livajina ljubav prema hajduku očito je presudila, pa su iz kluba ponosno objavili video iz kojeg je kristalno jasno kako će Livaja biti na raspolaganju novom treneru Jensu Gustafssonu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Hvala svima koji su pružili podršku meni i obitelji u posljednjih mjesec dana. Presudilo je srce i sretan sam što sam potpisao novi ugovor s Hajdukom. Nadam se kako ćemo ispuniti sve klupske ciljeve i da ćemo svi zajedno krenuti u nove pobjede', rekao je Livaja.

Vrl zadovoljan Livajinim ostankom je i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

'Sretni smo što je Marko odlučio ostati u Hajduku i što vjeruje u nas i našu budućnost. Hvala i navijačima koji su odradili veliku kampanju da Marko ostane u Splitu, a to je bila bitna uloga u njegovoj konačnoj odluci', kazao je Nikoličius.