veliko olakšanje

Svi su u Hajduku odahnuli nakon što je otkriveno u kakvom je stanju Marko Livaja

22.08.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Hajduk je u 5. kolu SuperSport HNL-a bez problema prošao gostovanje kod Rudeša, slavili su 'bili' 2:0 u susretu koji je obilježio Marko Livaja koji je prvo zabio, a onda i asistirao Melnjaku za pobjedu. No, kapetan je na samom kraju utakmice s bolnim grčem na licu napustio teren

Odigrao je Marko Livaja još jednu 'savršenu' utakmicu, gol i asistencija za 2:0 Hajduka u gostima kod fenjeraša Rudeša bili su dovoljni za nova tri boda i prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

No, Livaja je sve zabrinuo na samom kraju utakmice jer je teren u Kranjčevićevoj napustio šepajući, s bolnim grčem na licu. Držao se kapetan Hajduka za lijevu preponu i u tom trenutku nije izgledao nimalo dobro.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

A pred Hajdukom je novi izazov jer 'bili' u 6. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Varaždina (subota, 26. kolovoza, 19 sati, MAXSport, MAXtv). A Varaždinci ove sezone još ne znaju za poraz, imaju pobjedu i tri remija.

'Da, Livaja je izišao iz igre, vjerojatno su u pitanju grčevi', kazao je odmah nakon susreta s Rudešom Adnan Čustović, pomoćni trener Hajduka koji mijenja suspendiranog Ivana Leku, te dodao:

'Vidjet ćemo što se reći liječnička služba...'

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +11
Rudeš - Hajduk, SuperSport HNL 3. kolo 20.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Tako je neizvjesnost oko zdravstvenog stanja Marka Livaje trajala samo jedan dan. Istina, još se u nedjelju sumnjalo samo na grčeve, no čekali su se rezultati pregleda liječničkog tima 'bilih'. Na Poljudu je zavladala zabrinutost, strahovalo se da je pitanju neka teža ozljeda...

No, svi su odahnuli jer sad je napokon jasno da Marko Livaja nije ozlijeđen i da će biti spreman za subotnju sraz u Varaždinu.

Standings provided by Sofascore