Totalna euforija

Hajduk ruši rekorde; planule ulaznice za PAOK u par sati, a jedan detalj je presudio

04.08.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Totalna euforija zahvatila je Split i navijače Hajduka koji su u rekordnom roku razgrabili ulaznice za utakmicu protiv grčkog PAOK-a

Kao što je poznato Hajduk će u 3. kolu kvalifikacija Konferencijske lige igrati protiv grčkog PAOK-a, a prva utakmica na rasporedu je 10. kolovoza s početkom u 21 sat na Poljudu. Prodaja ulaznica za taj dvoboj započela je službeno u petak u 9 sati (cijene pogledajte OVDJE), a već do ručka – u manje od četiri sata - sve su ulaznice – planule.

Nedavno se Hajduk pohvalio kako ima više od 17.500 godišnjih pretplatnika za novu sezonu što je rekordan broj u novijoj klupskoj povijesti. Tako su svi navijači koji imaju sezonske pretplate dobili automatski svoje mjesto na Poljudu za europski okršaj protiv PAOK-a.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Također treba reći kako pravo kupnje (do dana utakmice) imaju isključivo aktivni članovi Kluba kojih je, kao što piše na službenim stranicama Hajduka, više od 88 tisuća. I upravo taj detalj je presudio tko je mogao lakše do ulaznice...

Očekuje se kako će do kraja prosinca broj članova Kluba premašiti rekord iz prošle godine kad se brojčanik zaustavio na 90.480 članova.

Dodatnu euforiju među navijačima Hajduka svakako je stvorio jako dobar ulaz u novu sezonu SuperSport HNL-a. Podsjetimo, Hajduk je pobijedio u derbiju Dinamo na Maksimiru, a nakon toga na Poljudu i Rijeku. Bolje nije moglo.

No, sad je započela opweracija PAOK, a da je sve podređeno tome govori i podatak kako je prvenstvena derbi utakmica protiv Osijeka (6.8., nedjlja) odgođena.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Splićani biti nositelji u zadnjem pretkolu u slučaju da prođu.

Dodajmo još kako će Hajduk imati status nositelja ako prođe PAOK.

A analitičar Tomislav Globan poigrao se tko bi Hajduku mogli biti potencijalni protivnici. Kako je izračunao trenutačno su Osasuna, Bešiktaš i Twente najopasniji nenositelji koji prijete Hajduku.

Standings provided by Sofascore
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport