'bili' odlaze iz slovenije

Hajduk pripreme okončao remijem, koliko su priopćenja i otkazi utjecali na igrače?

04.07.2019 u 20:56

Bionic
Reading

U posljednjoj pripremnoj utakmici pred nastup u 1. kolu kvalifikacija za Europsku ligu, nogometaši splitskog Hajduka su u Slovenskim Konjicama odigrali 1:1 protiv ukrajinske Zorje iz Luhanska

Hajduk je poveo u 40. minuti pogotkom Darka Nejašmića, a u 52. minuti konačnih 1:1 postavio je Abu Hanna.

Bila je to četvrta utakmica splitske momčadi na pripremama u Sloveniji, a 'bijeli' su u ta četiri dvoboja ostvarili jednu pobjedu, jednom odigrali neodlučeno, a dvaput izgubili.

Momčad pod vodstvom Siniše Oreščanina svladala je sa 2:1 Krilja Sovjetov iz ruske Samare, a potom su uslijedila dva poraza: 0:1 od slovenskog Aluminija i 1:2 od poljskog Slaska iz Wroclawa.

Hajduk će prvu utakmicu 1. kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv malteške Gzire igrati u utorak, 9. srpnja, na Centenary Stadiumu u Ta' Qaliju. Utakmica će započeti u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Trener Siniša Oreščanin bio je zadovoljan remijem svoje momčadi.

'Najpozitivnija stvar je što nemamo ozbiljnije ozlijeđenih igrača te činjenica da smo napravili retrospektivu svih igrača, da vidimo tko što može. Tko može zadovoljiti uvjete koje mi tražimo. Bilo je opet dosta mladih igrača. Nedostajali su nam samo reprezentativci koji su se postepeno priključivali. Minutažu smo podijelili kako smo zamislili', rekao je Oreščanin za službenu stranicu kluba i dodao.

'Imamo još tri dana, a s obzirom na sva događanja mislim da su pripreme dobre. Ne gledam iz konteksta rezultata jer mislim da je to bez veze, vidjeli smo jako puno stvari koje će nam koristiti za dalje'.