Povratnik na Poljud

Hajduk pred kraj prijelaznog roka dovodi veliko pojačanja; Bili iz Italije vraćaju veznjaka koji je već nosi dres splitskog sastava

24.08.2021 u 20:43

Bionic
Reading

Hajduk iz Italije vraća Marca Fossatija iz Monze

Marco Fossati je prošlu polusezonu proveo u Hajduku gdje je bio na posudbi iz Monze. Talijanski 29-godišnji veznjak je za Bile nastupio 15 puta i upisao jednu asistenciju, a onda se vratio u matičnu Monzu. Sada izgleda da bi se mogao vratiti u Split gdje je ostavio dobar dojam.

Već se i prije dva mjeseca pričalo o tome da će Fossati i ove sezone nositi dres Hajduka, ali onda su nastupili zdravstveni problemi pa je sve stalo. Ti problemi s pubičnom kosti koji su ga kočili i tražili dugotrajni oporavak i zbog kojih je imao problema i dok je bio u Hajduku su sada iza njega i mogao bi se opet vratiti u Split.

Sportske novosti pišu kako se Fossati želi vratiti, Hajduk ga želi, a Monza neće imati ništa protiv ako se igrač i klub dogovore i neće mu radtiti probleme iako ima još godinu dana ugovora.

Prijelazni rok se bliži kraju, a izgleda da bi Bijeli mogli vratiti vrlo dobrog veznjaka i tako se dodatno pojačati na početku nove sezone. U toj novoj sezoni Hajduk je nakon šest odigranih kola prvi na ljestvici s 13 bodova koliko ima i drugoplasirani Osijek. Lokomotiva, Dinamo i Rijeka imaju po 10 bodova, ali i utakmicu manje.

Pogledajte još jednom najbolje golove šestog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.