BRAZILAC NAPUSTIO POHORJE

Hajduk ostao bez važnog igrača i miljenika Torcide: Teško mi pada odlazak

03.07.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Tamnoputi brazilski veznjak Jefferson preko noći je napustio splitski Hajduk. Razlog je ponuda koja je stigla iz Portugala i navodnih 200 tisuća eura, koliko je Hajduk dobio na ime odštete. Nema sumnje da je ova vijest bila pomalo iznenađujuća za Hajdukova trenera Joana Carrilla…

Iz Hajdukove pripremne baze na slovenskom Pohorju 24-godišnji Brazilac Jefferson, nakon što se oprostio od dosadašnjih suigrača, krenuo je u portugalski Chaves, u kojem će nastaviti karijeru.

'Teško mi pada odlazak iz Hajduka jer se rastajem od trenera, suigrača i ljudi u klubu s kojima sam proveo predivne dvije godine. Svom Hajduku želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone, kao i svim igračima. Ono što je bitno reći je da sam u ovom klubu i gradu stekao prijatelje koji mi ostaju za cijeli život', kazao je Jefferson, koji je za Hajduk nastupio u 79 utakmica (zabio je četiri gola), za službenu klupsku stranicu.

Dodajmo kako je Jefferson u kratkom razdoblju postao jedan od miljenika navijačke skupine Torcida zbog svog požrtvovnog stila igre.