MOMČE CRNOGORČE

Hajduk opet 'napada' Radomira Đalovića

12.08.2009 u 15:42

Bionic
Reading

Čelnici Hajduka nakon ispadanja iz europskih natjecanja i zauzimanja 'respektabilnog' 13. mjesta u HNL-u odlučili su trošiti. Dovedu li braću Sharbini s Kantride, izgled momčadi rapidno će se promijeniti, a Grobničanima planiraju dodati i njihova nekadašnjeg kolegu iz napada

Iako su se tijekom ljeta Splićani već interesirali za usluge hitrog crnogorskog napadača, novi val interesa, prenosi Slobodna Dalmacija, nije ni približno sramežljiv kao onaj prethodni. Sada je Hajduk 'jači' za odštetu koju su dobili za Nikolu Kalinića i bogatiji za spoznaju da su jedini bod u HNL-u osvojili nakon autogola Osijeka.

Đalović je trenutno član bukureštanskog Rapida, cijena mu se procjenjuje na nešto više od milijun eura, a ugovor mu traje još pune tri godine. Karijeru je započeo u Crnoj Gori, nakon čega je nizao transfere u Crvenu Zvezdu, Železnik, NK Zagreb, Arminiju, Kayserispor i Rijeku.

U Rijeci je igrao do prije godinu dana i pratiteljima zbivanja u HNL-u ostala je u sjećanju sjajna suradnja na terenu između Anasa Sharbinija i Đalovića, bila je to osovina koja je donijela najviše veselja pod stijene Kantride.

U ime Hajduka u pregovaračku bitku krenuo je Jako Andabak, a SD procjenjuje da je u ruke dobio 500.00 eura za odštetu te dozvolu da Đaloviću ponudi 150.000 eura godišnje plaće.