POGLED U BUDUĆNOST

Guardiola želi Gvardiola, a želja bi mu se lako mogla ispuniti. Evo i zašto...

19.05.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Manchester City uspješno gura na tri fronte i napada tri trofeja, ali istovremeno gleda i u budućnost i prema novoj sezoni. Na vidiku im je i hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol

Pep Guardiola stigao je na tri fronte na korak od trofeja. U Engleskoj je njegov Manchester City vodeća ekipa Premier lige. Istovremeno momčad je stigla do finala FA kupa gdje je čeka gradski derbi s Unitedom te finala Lige prvaka u kojem će zaigrati protiv milanskog Intera.

Guardiola se sprema za završne okršaje, ali istovremeno slaže slagalicu za sljedeću sezoni u kojoj je oko bacio na hrvatskog reprezentativnog stopera Joška Gvardiola, piše Daily Mail.

Po njega će, tvrde, sigurno krenuti, ako Aymeric Laporte odluči napustiti Manchester City kojemu klub ne želi stvarati problem u nakani da ode u Barcelonu.

'Umjesto Laporte Gvardiola kani dovesti jednog od najboljih mladih braniča Europe Hrvata Joška Gvardiola', tvrde Englezi i naglašavaju kako Vatreni jednako dobro pokriva pozicije stopera i lijevog beka čime otvara brojne kombinacije Guardiolu.

Poznato je da Leipzig za Gvardiola traži 100 milijuna eura, no financijski fair play im kuca na vratima pa je sve izvjesnije da će ovog ljeta morati prodati nekoliko igrača kako bi izbjegao kaznu. Tu Manchester City vidi svoju priliku.

Guardiola i Gvardiola! Ne zvuči loše!