PEREZ GA ČEKA

Hoće li Modrić biti zadovoljan ovakvim raspletom? Još nije potpisao...

19.05.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić polako završava svoju 11. sezonu u Realovom dresu. Njegova je želja i s 38 godina igrati za Kraljeve, a prema onom što pokazuje na terenu, to i zaslužuje

Puno se puta već pisalo o Modrićevoj želji da okonča karijeru u dresu Reala. No s načinom funkcioniranja u Kraljevskom klubu to i nije tako jednostavno, jer za igrače u dobi 35+ Florentino Perez itekako će promisliti hoće li im produžiti ugovor.

Tako je i prošle godine mjesecima 'zavlačio' kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, da bi mu na kraju ponudio nastavak suradnje.

Ista se priča ponavlja ove godine. S time da nešto više od mjesec dana prije isteka aktualnog, Modrić još uvijek nije potpisao ništa.

Španjolski mediji uvjeravaju da je to pitanje trenutka, jer da su dvije strane dogovorile nastavak suradnje.

Međutim, nakon Realovog debakla na Etihadu, kolumnist ugledne Marce Jose Felix Diaz secirao je doprinos igrača u toj utakmici i konstatirao kako bi se Real, s Ancelottijem ili bez njega, u budućnosti puno više trebao oslanjati na mlađe igrače, poput Valverdea, Camavinge i Tchouaménija.

Uz njih navodi ime Judea Bellinghama, 19-godišnjeg engleskog veznog igrača, koji je još uvijek člana dortmundske Borussije. Drugim riječima, očito je taj transfer dogovoren, što znači da će Real investirati barem 120 milijuna eura u njega.

U tu priču uplele su se i kolege iz njemačkog Bilda, navodeći da će Bellingham pristati na dolazak u Madrid, ali samo pod uvjetom da dobije priliku. U tom slučaju, kao 'žrtvu' navode Modrića, a on bi prema njihovim saznanjima trebao imati osjetno manju minutažu. Samim time i izgubiti na važnosti u Realovom sastavu.

Pitanje je samo hoće li Modrić pristati na 'sporednu ulogu', tim prije što još uvijek nije produžio ugovor. A znamo da ponuda ima.

Ili će, što je realnije, ostati na Santiago Bernabeuu i kroz rad na treninzima boriti se za mjesto u sastavu.

  • +21
Uzvratna utakmica polufinala LP-a: Manchester City - Real Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN