UTORAK, 20 SATI - ARENASPORT 1

Gruzijci sanjaju senzaciju na Maksimiru, a veznjak Saburtala govorio o Dinamovoj kazni

29.07.2019 u 21:14

Bionic
Reading

U utorak (20 sati, Arenasport 1, MAXtv) na Maksimiru se igra uzvratna utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i Saburtala. Iz gruzijskog kuta dvoboj su najavili trener Giorgi Čiabrišvili te veznjak Giorgi Diasamidze

Hrvatski prvak napravio je ogroman posao u Tbilisiju te je pobjedom 2:0 praktički sve riješio u prvih 90 minuta. 'Modrima' ostaje da dobru formu na početku sezone pokažu i u drugom ogledu, no Gruzijci, koji su u Zagreb stigli i sa svećenikom, ne gube nadu.

Gledajte okršaj Dinama i Saburtala ovog utorka na Maksimiru na vašem MAXtv-u na kanalu Arenasport 1, s početkom u 20 sati! Više informacija o nogometu na MAXtv-u pronađite OVDJE

'Nismo bili dobri u prvom susretu. Napravili smo puno grešaka koje se ne smiju ponoviti. Dinamo je vrlo jaka momčad, ali mi nemamo pritiska i ništa za izgubiti. Ako prođemo dalje znači da smo napravili lavovski posao', izjavio je na konferenciji za novinare trener Čiabrišvili.

Podsjećamo, utakmica se igra pred praznim tribinama stadiona Maksimir zbog Uefine kazne. 'Modri' su kažnjeni zbog rasističkog ponašanja dijela publike, korištenja pirotehnike, bacanja predmeta u teren i blokiranih prolaza na tribinama u prvoj utakmici osmine finala Europske lige protiv Benfice 7. ožujka u Zagrebu.

  • +11
Saburtalo - Dinamo, 2. pretkolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Na dvoboj bez gledatelja osvrnuo se veznjak Diasamidze...

'Momčad je spremna, dat ćemo sve od sebe. Ljepše nam je igrati pred navijačima i punim stadionom. Ipak, ne mogu reći da će biti bolje ili lošije, jer nikada nisam osjetio susret pred praznim tribinama', zaključio je veznjak Saburtala.