francuz razočaran

Griezmann u šoku jer ga Fifa nije stavila uz bok Modriću: Što još moram napraviti?

05.09.2018 u 11:52

Bionic
Reading

Nakon što je osvojio SP- u Rusiji, Europsku ligu i europski Superkup, Antoine Griezmann ne može se pomiriti da nije ušao u finalni Fifin izbor za nogometaša godine...

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah finalisti su izbora 'The Best' kojim Fifa bira nogometaša godine. Potvrđeno je to u ponedjeljak, što je izazvalo negativne reakcije javnosti, prije svega u Kataloniji, jer je zaobiđen Messi, kao i u Francuskoj koja je osvojila Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Pomalo iznenađuje da baš niti jedan nogometaš iz zlatne francuske generacije nije ušao u uži izbor, a posebno je bijesan zbog toga Antoine Griezmann.

'The Best je nagrada Fife koja organizira i Svjetsko prvenstvo. Zašto onda nema niti jednog Francuza među trojicom finalista? Svatko bira kako želi, ali u svakom slučaju mi smo iznenađeni,' izjavio je napadač Atletica i dodao:

'Ovo je bila moja najbolja sezona u karijeri. Osvojio sam SP, Europsku ligu i europski Superkup. Ako izostane priznanje, zapitat ću se što trebam napraviti.'

Griezmann se nada da će nepravda biti ispravljena pri dodjeli druge prestižne nagrade za nogometaša godine, Zlatne lopte koju u prosincu dodjeljuje France Football.

'To je nagrada kojoj nema ravne. Bio sam među tri nominirana prije dvije godine kad sam izgubio finale Eura. Ove godine sam pobijedio u tri finala i logično je da pucam visoko,' zaključio je samouvjereni 27-godišnjak.