U SRIJEDU ZA ATENU

Gotovo je; Dinamo prihvatio ponudu iz Grčke, Boysi opet bijesni

31.01.2024 u 05:54

Bionic
Reading

Iako je svojim igrama izborio i hrvatsku putovnicu, činjenica je da Robert Ljubičić u Dinamu nije igrao na poziciji zbog koje je doveden. No sada mu se pruža mogućnost da svoje nogometno umijeće pokaže u atenskom AEK-u

Robert Ljubičić stigao je u Dinamo u ljeto 2022. godine i nakon samo nekoliko dana oduševio igrom u Superkupu protiv Hajduka. No umjesto da bude u veznom redu, odmah je premješten na lijevi bok, iako mu to nije omiljena pozicija.

Ipak, svojim dobrim igrama došao je čak i na radar reprezentacije, zbog čega je prihvatio uzeti hrvatsku putovnicu.

U zadnje vrijeme nije igrao onoliko koliko je mislio da će igrati te vjerujemo da je i njemu laknulo kada je atenski AEK poslao podebljanu ponudu od 3,5 milijuna eura.

Ljubičić bi tijekom srijede trebao otputovati u Atenu i postati suigrač našem Domagoju Vidi.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Podsjetimo, Dinamo je Ljubičića platio 2,5 milijuna eura, tako da će prodajom za ovu cijenu zaraditi milijun eura. Ljubičić je ove sezone postigao pogodak AEK-u u dvoboju u Ateni u kvalifikacijama za Ligu prvaka, ali je kasnije skrivio jedanaesterac poslije kojeg je Vida zabio gol za izbacivanje Dinama.

Navodno Bad Blue Boysi nisu oduševljeni time što Dinamov igrač odlazi baš u AEK, jer svi se sjećaju neugodnih scena s kraja kolovoza, ali i višemjesečnog zadržavanja navijača u grčkim zatvorima.