VESELJE KRATKOG DAHA

Menadžer Mislava Oršića o mogućem povratku ljubimca navijača u Dinamo

30.01.2024 u 20:02

Bionic
Reading

Čini se da je slučaj Josipa Brekala već 'arhiviran', odnosno da su se u Dinamu pomirli s njegovom odlukom da karijeru nastavi u redovima najvećeg suparnika

Ali da bi skinuli bijes sa sebe, čelnici Dinama traže adekvatnu zamjenu. U jednom trenutku pojavila se (dez)informacija kako bi se u Maksimir mogao vratiti miljenik navijača.

Naime na svom službenom profilu objavili su fotografiju uz poruku: 'Nema većeg kluba od Dinama', a u plavo su obojena slova M i O., odnosno inicijali Mislava Oršića.

No, čini se da je to bio samo odgovor Josipu Brekalu kako se voli i poštuje klub koji te stvori. Jer poslali smo upit i Branku Huciki, Oršićevom menadžeru, je li ta opcija realna, na što je kratko ali jasno odgovorio.

'Pozdrav, u ovom trenutku nešto takvo nije realno'.

Oršić je trenutno igrač Trabzonspora, ali bio je na dužem oporavku nakon teške ozljede, koju je zadobio na prvim danima priprema s turskim klubom.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prije mjesec dana zborio je ovako.

'Zasad sve ide prema planu, osjećam se odlično, koljeno je u dobrom stanju. Nemam baš nikakve smetnje, ništa me ne sputava i nadam se da se ništa ni neće zakomplicirati. U prijepodnevnim satima treniram u teretani, jačam mišiće, potom na travnjaku radim neke specifične vježbe, a počeo sam trenirati i s loptom. To su, dakako, lakši treninzi, no iz tjedna u tjedan podiže se intenzitet vježbanja', kazao je između ostalog Oršić dodavši:

'Kad dobijem 'zeleno svjetlo' prva bih dva-tri tjedna lakše trenirao sa suigračima i postupno bih podizao intenzitet rada. Prema nekim prognozama i očekivanjima sredinom ožujka bih, bude li sve u redu, mogao biti u punom pogonu', dodao je Oršić.