PRIOPĆENJE IZ MAKSIMIRA

Dinamu dosta priča oko 'slučaja Brekalo'; najavljena i pravna zaštita

30.01.2024 u 18:21

Bionic
Reading

Transfer Josipa Brekala iz Fiorentine u Hajduk protumačen je kao veliki propust Dinamove uprave, jer hrvatski reprezentativac navodno je želio karijeru 'razbuditi' u Maksimiru. No, negdje je očito zapelo, ali pitanje je gdje.

U javnost su plasirane dvije verzije događaja; s jedne strane od odbijanja Dinama jer se navodno nije znalo hoće li Jakirović ostati trener, a druge strane - zbog smanjenih potraživanja igrača i njegova agenta od strane Hajduka.

U međuvremenu jedna od zainteresiranih strana pustila' je u eter dio korespondencije na relaciji Fiorentina - Dinamo, prema kojoj se može zaključiti da su 'stvar uprskali' u Maksimirskoj 128.

No, kada takvi dokumenti izađu u javnost, jasno je da su pušteni s određenom namjerom. I zato su iz Dinama poslali priopćenje, koje prenosimo u cijelosti.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nastavno na nezakonitu objavu dijela povjerljive službene komunikacije klubova, GNK Dinamo je neugodno iznenađen grubim kršenjem poslovne prakse i neovlaštenom objavom dijela komunikacije između AFC Fiorentine i GNK Dinama. Želimo naglasiti da objavljeni e-mail ne prikazuje situaciju u cijelosti već je iskorišten za prikazivanje situacije izvan konteksta. Klub i dalje u potpunosti ostaje pri svom priopćenju da s igračem nije uspio usuglasiti uvjete za njegov dolazak u Dinamo.

Sukladno komunikaciji između AFC Fiorentina i GNK Dinamo, klub više neće javno komentirati navedeni slučaj i zadržava pravo na poduzimanje svih raspoloživih pravnih radnji za zaštitu oba kluba protiv osobe koje je neovlašteno i protupravno objavila dio poslovne komunikacije.

GNK Dinamo

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport