lokosi puni optimizma

Goran Tomić i Sammir uvjereni su kako Lokomotiva može proći Malmö u kvalifikacijama za Europsku ligu: 'Bolji su od nas, ali...'

24.09.2020 u 07:59

Bionic
Reading

Utakmica između Malmöa i Lokomotive na rasporedu je u 19.00 sati (Arenasport 3, MAXtv)

'Ovo nam je nagrada za uspjehe u prošloj sezoni. Malmö je jako dobra ekipa. Igramo protiv favorita. No u ovakvom kup sustavu možemo pobijediti i proći dalje', kazao je trener Lokomotive Goran Tomić na službenoj konferenciji za medije, dan prije utakmice 3. pretkola Europske lige.

Tomić je istaknuo kako je dobra vijest što domaćinima ne igra Christiansen.

'Međutim, bez obzira na nedostatak jednog pojedinca, Malmö je jaka momčad.'

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Naglasio je kako je Lokomotiva izgubila pet, šest igrača od prošle sezone.

'Ušli smo u sezonu s podosta novih igrača. Treba nam vremena kako bi se konsolidirali i ušli u formu, tako da ovo možda nije najbolje vrijeme za odigravati europske utakmice. No dati ćemo sve od sebe kako bi se vratili kao pobjednici', zaključio je.

Svoja razmišljanja uoči ogleda na Eleda stadionu podijelio je i Sammir.

'Oni su ozbiljna europska momčad. Sigurno su bolji od nas, ali i mi imamo šanse, ne pobjeđuje uvijek bolja momčad', kazao je Brazilac s hrvatskom putovnicom za klupsku stranicu.

'Prije svega trebamo uživati u utakmici i svemu oko utakmice. Ovo nam je nagrada za sve što smo ostvarili u prošloj sezoni. Europske utakmice nose svoju draž i ponavljam trebamo uživati u tim trenucima. I igrači, cijeli klub i svi ostali', zaključio je.

Sammir je 2013. s dva gola i asistencijom gotovo sam pobijedio Malmö i uveo Dinamo u Ligu prvaka.

'Sigurno da ću pokušati napraviti sve što mogu. No cijela momčad mora biti uz mene, moramo svi igrati kao momčad na visokom nivou, biti si podrška i mislim da je onda sve moguće. Ja nisam zaboravio igrati nogomet, bez obzira na to što je od te utakmice prošlo već sedam godina', poručio je.

Utakmica između Malmöa i Lokomotive na rasporedu je u četvrtak u 19.00 sati (Arenasport 3).

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.