RIJEČ IZBORNIKA

Goluža hvali obranu, Rivera ljut na suce

11.03.2011 u 09:18

Bionic
Reading

Izbornici Španjolske i Hrvatske, Valero Rivera i Slavko Goluža, različitih raspoloženja su stali pred novinare i izrekli svoje prve dojmove nakon međusobne kvalifikacijske utakmice

Valeri Riveri teško je pao poraz od Hrvatske i smatra da će sada njegovi izabranici teško do prvog mjesta u skupini. Za njega su nepovoljnom rezultatu kumovali i suci.

'Suci su im pomogli. Nema se o njima što puno pričati. Nisu mogli suditi lošije. Igrali smo dobro 40 minuta, ali ne u zadnjih 20. Umor je uzeo svoj danak. Željeli smo pobijediti za Uriosa, ali nam to nije uspjelo', rekao je Rivera koji je najavio da će pokušati uzvratiti u Splitu, ali da je realno očekivati novo slavlje Hrvatske.

Njegov kolega na suparničkoj klupi Slavko Goluža nije mogao sakriti oduševljenje izvedbom svojih izabranika.

'Odlučila je naša odlična obrana. Bez obzira na silne izostanke, vjerovao sam u ove dečke. Nama je ovu utakmicu bilo puno lakše odigrati nego što će biti onu u Splitu. Tamo ćemo biti pod pritiskom dupkom pune dvorane. I baš zbog toga nećemo biti rasterećeni kao ovdje. Bez obzira na to, idemo po još jednu pobjedu', rekao je Goluža.